Contacte con nosotros

Lunes a Sábado de 9 a 21 horas

Teléfono:950454096

Contacte con nosotros
Síguenos en Facebook!

Boletín de novedades

..i mat 2 (Edición en catalan) Ampliar

..i mat 2 (Edición en catalan)

Oscar de la Riva y Raül García

112 páginas


Más detalles

2216-LIBESF021

17,00 €

"Esfera editorial"

Autor: Oscar de la Riva y Raül García
Páginas: 112
Formato: 29,7 x 21 cm.
Encuadernación: Rústica

En el primer llibre et vàrem ensenyar a moure les peces, conèixer les regles bàsiques del joc i també vam intentar que aprenguessis mitjans per poder finalitzar correctament una partida, mitjançant l’aprenentatge dels escacs i mats més elementals.

En aquesta segona part intentarem donar un pas més enllà. En els escacs és molt important aprendre a desenvolupar correctament les peces en l’inici de la partida, col•locar les peces a les millors caselles i realitzar el més aviat possible l’enroc ens pot estalviar molts ensurts.

Per altra banda ens endinsarem en el món de la tàctica. Aprendrem els temes tàctics més coneguts que ens serviran, al llarg de la partida, per tractar de crear amenaces i així capturar les peces del nostre rival.

Un altre aspecte important que veurem són els atacs a l’enroc. El rei és el nostre principal objectiu i és molt útil conèixer els atacs més típics que podem realitzar quan aquest es troba protegit per les seves peces. L’enroc és, sense cap mena de dubte, la millor manera de protegir-lo, però evidentment aquest no és inexpugnable!

Acabarem el llibre introduint-nos en el món del final. Els finals de peons són els més elementals i tant sols amb un d’ells podem arribar a guanyar la partida si aconseguim promocionar-lo i convertir-lo en una dama. Al principi de la partida els peons poden semblar insignificants, però el seu paper en els finals es multiplica i en moltes ocasions són decisius per la victòria.

Amb tot això el nostre objectiu és que gaudeixis amb el llibre i amb l’aprenentatge i millora dels teus coneixements dels escacs.

Descarrega’t el fitxer amb totes les solucions del llibre i fitxers nous plens d’exercicis complementaris per resoldre a l’escola o a casa.